Matot ja muutkin tekstiilit puhtaaksi vaivatta

Palvelut

Valitse itsepalvelu tai teetä palvelupesuna

Viherpeipossa tekstiilien ja mattojen pesut voi joko tehdä itsepalveluna tai teettää edullisesti palvelupesuna. Silloin voi tekstiilejä tuotaessa sopia ajankohdan, jolloin ne ovat pestyinä ja kuivina valmiina noudettaviksi.

Viherpeipon isoissa koneissa voit pestä mattojen lisäksi vesipesun kestäviä vuodevaatteita ja muita kodin isoja tekstiilejä, joiden pesemiseen pienet kotipesukoneet eivät sovellu. Myös kotieläimiä pitävät perheet ovat olleet tyytyväisiä Viherpeipon suurten pesukoneiden tehoon.

Pesulan laitteet

Isoissa koneissa hyvä pesutulos

Käytössä on 23 kg:n ja 15 kg: n pesukoneet sekä lingot ja kuivausrummut. Isoon koneeseen mahtuu kaksi noin 160 cm x 240 cm:n kokoista mattoa ja yksi pienempi matto. Ison koneen käyttö maksaa itsepalveluna 22 euroa, palvelupesuna 42 euroa. Pienen koneeseen, johon mahtuu yksi iso ja pieni, kapea matto, käyttö maksaa 15/26 euroa. Hintaan sisältyy pesuaineet. Pesuaika on 30-60 min. Pesun aikana voi käydä vaikkapa ostoksilla, mutta odotusajan voi viihtyä myös lueskelemalla lehtiä.

Kuivaushuone ja laakapesu

Mattojen kuivaaminen onnistuu kuivausrummun ohella myös koneellisessa kuivaushuoneessa, jossa matot kuivuvat yön aikana noudettaviksi. Laakapesussa voit pesettää hellävaraista käsittelyä vaativat matot, kuten plyyshi- ja dhurriematot. Laakapesun palveluhinta on alkaen 9 euroa/m².

Itsepalvelupesuun tultaessa kannattaa varata aika etukäteen turhan jonotuksen välttämiseksi.

Huonekalupesuri: Vuokraamalla huonekalupesurin peset itse kotonasi sohvat, kokolattiamatot, autonistuimet.